Udrea la Dorneşti: Brandul turistic al României va fi lansat în 29 iulie la Shanghai

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, în localitatea suceveană Dorneşti, în timpul vizitei făcute la locuinţele distruse de inundaţii, că brandul turistic al României va fi lansat în data de 29 iulie, în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai.

110 afișări
Imaginea articolului Udrea la Dorneşti: Brandul turistic al României va fi lansat în 29 iulie la Shanghai

Udrea la Dorneşti: Brandul turistic al României va fi lansat în 29 iulie la Shanghai (Imagine: Liliana Bujdei/Mediafax Foto)

Udrea a declarat vineri că brandul turistic al României va fi lansat în data de 29 iulie, când este ziua României în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai, dar în acelaşi timp va fi lansat şi în România.

"Este brandul României pentru piaţa externă", a spus Udrea, explicând astfel de ce lansarea se va face în cadrul acestei expoziţii.

Ea a precizat că brandul este legat de natură şi de frumuseţile României.

În timpul vizitei în localitatea Dorneşti, Elena Udrea a împărţit ciocolată copiilor din comună.

Elena Udrea anunţa, în 20 iunie, că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va lansa la Bucureşti brandul turistic al României, şi nu la Vatra Dornei, aşa cum era programat iniţial, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Udrea declara, la emisiunea "După 20 de ani", difuzată la Pro TV, că brandul turistic al României va scoate în evidenţă natura neatinsă.

"În urma cercetării făcute în opt ţări-ţintă s-a stabilit că România este competitivă în străinătate prin natura neatinsă", a spus Udrea.

Brandul este realizat de asocierea THR - Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA - Taylor Nelson Sofres.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, se află, vineri, împreună cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, în localităţi afectate de inundaţii din judeţul Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici