Udrea: Stadionul arăta spectaculos, iar spectacolul tribunelor a fost foarte frumos. Propun ca Arena Naţională să se numească Adriean Videanu

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, joi, că a fost la meciul Atletico Madrid-Athletic Bilbao şi Arena Naţională "arăta spectaculos", iar spectacolul tribunelor a fost foarte frumos, arătând că speră ca şi atunci când joacă echipe româneşti pe stadioane să fie aceeaşi atitudine de fair play.

1624 afișări
Imaginea articolului Udrea: Stadionul arăta spectaculos, iar spectacolul tribunelor a fost foarte frumos. Propun ca Arena Naţională să se numească Adriean Videanu

Elena Udrea (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Fabulos şi meciul a fost foarte frumos, spectacolul fotbalistic, dar mai ales spectacolul tribunelor, ceva ce în România, din păcate, nu am apucat să vedem, dar să sperăm că de acum încolo, luând exemplul suporterilor spanioli, vom vedea şi pe stadioanele din România, atunci când joacă echipe româneşti, aceeaşi atitudine de fair play civilizată şi mai ales o pasiune pe care suporterii o arătau pentru echipele pe care le susţineau. A fost extraordinar şi cred că Bucureştiul merită să aibă astfel de evenimente, România merită şi un astfel de eveniment, arată cât de mulţi turişti ne pot vizita în condiţiile în care suntem capabili să organizăm aşa ceva", a precizat Udrea.

Udrea a făcut această declaraţie la Palatul Copiilor, unde a participat la lansarea candidaturii Sulfinei Barbu pentru Primăria Sectorului 4.

La această manifestare au participat toţi candidaţii PDL pentru primăriile de sector, precum şi candidatul democrat-liberal pentru funcţia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoană.

În discursul său, Elena Udrea a arătat că PDL are echipă pentru primăriile de sector şi a vorbit despre Arena Naţională ca fiind "o realizare extraordinară", proiect început pe vremea când Adriean Videanu era primar general al Capitalei.

Udrea le-a spus simpatizanţilor PDL prezenţi la manifestarea democrat-liberalilor că ea propune ca Arenei Naţionale să-i fie dat numele Adriean Videanu.

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Europa League pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în faţa a 52.347 de spectatori.

Cu această ocazie, Bucureştiul a avut, potrivit patronatelor din turism, cel mai ridicat număr de turişti străini înregistrat vreodată, aproximativ 25.000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici