Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut cu maşina în canalul hidrocentralei din Pângăraţi, Neamţ | FOTO

Bărbatul care a căzut cu maşina în canalul de fugă al hidrocentralei din comuna Pângăraţi, judeţul Neamţ, era singur în autoturism, potrivit unor persoane care îl cunoşteau. Victima a fost transportată la spital.

198 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut cu maşina în canalul hidrocentralei din Pângăraţi, Neamţ | FOTO

Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut cu maşina în canalul hidrocentralei din Pângăraţi, Neamţ

UPDATE 16.28

Bărbatul care a căzut cu maşina în canalul de fugă al hidrocentralei din comuna Pângăraţi, judeţul Neamţ, era singur în autoturism, potrivit unor persoane care îl cunoşteau. Victima a fost transportată la spital.

Bărbatul de 79 de ani a reuşit să se salveze singur. Medicii au decis transportarea sa de urgenţă la spital, în timp ce scafandrii au început căutările pentru a vedea dacă în autoturismul căzut în canalul de fugă al hidrocentralei din comuna Pângăraţi se mai află vreun pasager.

După prima scufundare, au anunţat că maşina este goală, lucru confirmat ulterior şi de câteva persoane care îl cunosc pe şofer şi care l-au văzut plecând singur de acasă. Tot vecinii au declarat că omul stă la o distanţă de cinci minute faţă de locul producerii accidentului.

Pompierii au intervenit duminică, la locul accidentului, cu o barcă, un echipaj de scafandri şi o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O persoană este resuscitată după ce maşina în care se afla a căzut în canalul de fugă al hidrocentralei din comuna Pângăraţi, judeţul Neamţ, iar deocamdată nu se ştie câţi oameni erau în autoturism, transmite corespondentul Mediafax.

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, în localitatea Stejaru, comuna Pângăraţi, după ce o maşină a căzut în canalul de fugă al hidrocentralei din zonă.

Potrivit ISU Neamţ, se intervine cu o barcă, un echipaj de scafandri şi o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Din primele informaţii o persoană a reuşit sa iasă singură din maşină, dar în momentul de faţă este inconştientă şi este resuscitată de către echipajul medical.

Deocamdată nu se ştie câţi oameni erau în maşină, iar intervenţia pompierilor militari este în desfăşurare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici