Un bărbat a fost reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie: şi-a agresat şi sechestrat soţia şi fiica

  • Un bărbat de 60 de ani din Constanţa a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi agresat şi sechestrat soţia şi fiica de 13 ani.
  • Pe numele acestuia fusese emis în noiembrie un ordin de protecţie valabil pentru 6 luni.
236 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie: şi-a agresat şi sechestrat soţia şi fiica

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie şi fiica acesteia de 13 ani ar fi fost agresate fizic de către soţul, respectiv tatăl minorei, care le-a fi împiedicat să părăsească locuinţa.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 60 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, în luna noiembrie a acestui an, împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni.

În acest caz, poliţişii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi încălcarea unui ordin de protecţie.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici