Un bărbat a jefuit un magazin de piese auto, fugind cu aproximativ o mie de euro

Vânzătoarea unui magazin de piese auto din Timişoara a fost ameninţată, sâmbătă, cu un cuţit de către un bărbat care a intrat în magazin şi i-a cerut banii, iar pentru că aceasta a refuzat atacatorul a legat-o şi a plecat cu încasările din ultimele trei zile, respectiv cu aproximativ o mie de euro.

80 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a jefuit un magazin de piese auto, fugind cu aproximativ o mie de euro

Un bărbat a jefuit un magazin de piese auto, fugind cu aproximativ o mie de euro (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX că vânzătoarea este cea care a anunţat jaful la Serviciul de urgenţă 112, după ce a fost găsită şi dezlegată de către un bărbat care lucrează la spălătoria auto de lângă magazinul jefuit.

"O vânzătoare care lucrează la un magazin de piese auto din Calea Buziaşului din Timişoara a fost ameninţată cu un cuţit de un bărbat care purta şapcă roşie şi blugi, care a intrat peste ea în magazin, i-a cerut banii, iar pentru că vânzătoarea a refuzat, atacatorul a legat-o şi a plecat cu banii încasaţi în ultimele trei zile. Femeia este cea care a sunat la serviciul de urgenţă, după ce un bărbat care lucrează la spălătoria din apropiere şi care o cunoştea a intrat în magazin şi a dezlegat-o", a spus Emil Andrei.

Potrivit sursei citate, magazinul nu avea paznic şi nici nu era supravegheat prin sistem video.

Conform unor surse din cadrul Poliţiei, din declaraţiile vânzătoarei reiese că bărbatul ar fi plecat cu aproximativ o mie de euro, bani care reprezintă încasările din ultimele trei zile.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii ajunseseră la faţa locului şi prelevau probe din magazin, anchetatorii stând de vorbă şi cu vânzătoarea care a fost atacată şi legată şi care a fost în stare de şoc în urma jafului.

Potrivit primelor date, atacatorul era îmbrăcat în blugi, iar pe cap avea o şapcă roşie şi purta ochelari de soare fumurii. Ca semn distinctiv, bărbatul are o cicatrice deasupra buzei de sus.

La ora actuală, poliţiştii îl caută pe atacator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici