Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el în timp ce căuta fier vechi

Un bărbat a murit, luni, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el în timp ce căuta fier vechi la fosta groapă de gunoi a oraşului Ovidiu.

100 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el în timp ce căuta fier vechi

Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el în timp ce căuta fier vechi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a mers, luni, împreună cu alte persoane, să caute fier vechi la fosta groapă de gunoi a oraşului Ovidiu.

Bărbatul a săpat o groapă în pământ, însă, la un moment dat, un mal s-a surpat, acoperindu-l cu pământ. Persoanele care îl însoţeau au sunat la 112 solicitând intervenţia medicilor, iar până la sosirea autorităţilor au reuşit să dezgroape victima.

Cu toate acestea, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Trupul victimei urmează să fie dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii vor continua ancheta în funcţie de rezultatele acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici