Un bărbat a murit într-un accident cu o ambulanţă SMURD, în Capitală

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit, după ce taxiul în care se afla s-a ciocnit cu o ambulanţă SMURD, sâmbătă, în jurul orei 3.00, pe Calea Floreasca din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

1297 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit într-un accident cu o ambulanţă SMURD, în Capitală

Un bărbat a murit într-un accident cu o ambulanţă SMURD, în Capitală (Imagine: Mihai Dascalescu/Arhiva Mediafax Foto)

O autospecială SMURD, cu şofer, medic şi asistentă, care se deplasa la un caz spre Ototpeni, s-a ciocnit, la intersecţia dintre Calea Floreasca şi Bulevardul Mircea Eliade cu un taxi, care nu i-a acordat prioritate.

Pasagerul din taxi, în vârstă de 30 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a suferit o rană la gât şi a murit din cauza pierderii mari de sânge, la Spitalul Floreasca.

Şoferii şi pasagerii din taxi şi maşina SMURD au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Floreasca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici