Un bărbat băut şi fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în ţevile de gaz ale unei benzinării

Un bărbat din Fălticeni care nu are permis de conducere şi era băut a provocat un accident de circulaţie, intrând cu maşina în branşamentul de gaz natural care alimentează o benzinărie din Gura Humorului, poliţiştii constatând apoi că autoturismul fusese furat.

743 afișări
Imaginea articolului Un bărbat băut şi fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în ţevile de gaz ale unei benzinării

Un bărbat băut şi fără permis a furat o maşină şi a intrat cu ea în ţevile de gaz ale unei benzinării (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un echipaj de ordine publică din Gura Humorului a fost sesizat, sâmbătă, că în zona unei benzinării din oraş s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, din Fălticeni, era intrat cu partea din faţă în cutia de branşament de gaz natural care alimentează benzinăria.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital, unde i s-a recoltat sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi că maşina cu care a provocat accidentul fusese furată de acesta de la sediul unei firme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici