Un bărbat care a mâncat ciuperci culese din pădure a murit la Spitalul Spiridon din Iaşi

Un bărbat de 67 din localitatea ieşeană Movileni a murit, în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul Sfântul Spiridon, din cauza unei intoxicaţii severe cu ciuperci culese din pădure. Alte două rude ale lui sunt internate la Spitalul din Paşcani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

863 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a mâncat ciuperci culese din pădure a murit la Spitalul Spiridon din Iaşi

Un bărbat care a mâncat ciuperci din pădure a murit la Spitalul Spiridon din Iaşi

Bărbatul de 67 de ani a ajuns, în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul municipal Paşcani cu greţuri şi halucinaţii, după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, medicii luând decizia să îl transporte la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a intrat în stop cardio-respirator neresuscitabil.

„Când a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul era inconştient, înainte având greţuri şi halucinaţii olfactive şi vizuale. Bărbatul a întrat în stop cardio respirator, în ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvat. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili exact cauza decesului”, a declarat Gabriel Perianu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

La spital au ajuns şi fratele bărbatului decedat şi soţia sa, care le-au spus medicilor că au mâncat ciuperci culese din pădure. Aceştia sunt internaţi la Spitalul din Paşcani, în stare stabilă.

Medicii recomandă celor care vor să mănânce ciuperci să le cumpere din magazine autorizate şi nu de la vânzători ambulanţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici