Un bărbat de origine română a murit într-un accident aviatic produs la New York

Un bărbat de origine română a murit după prăbuşirea unui avion uşor, pe care îl pilota, în statul american New York, relatează publicaţia Times Union.

1089 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de origine română a murit într-un accident aviatic produs la New York

Un bărbat de origine română a murit într-un accident aviatic produs la New York (Imagine: Wikipedia)

Potrivit autorităţilor, citate de timesunion.com, la manşa avionului de tip Cessna 180 se afla un bărbat de origine română, Ciprian Marius I., în vârstă de 33 de ani, proprietarul unei companii din New York - NYaerialshots.com - specializată în fotografii aeriene.

Avionul s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază în zona Saratoga Springs din statul american New York. Din cauze rămase încă necunoscute, avionul uşor a pierdut altitudine şi s-a lovit de copaci. În accident au murit cele două persoane aflate la bordul aparatului - pilotul Ciprian Marius I., în vârstă de 33 de ani, şi Jon S., în vârstă de 61 de ani, pasager în avion.

Avionul s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială situată la 200 de metri de aerodromul de unde decolase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici