Un om de afaceri din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare. Procuror: Nu este clar în ce condiţii a murit

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informaţii rezultând că s-ar fi sinucis, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei. Bărbatul era om de afaceri şi avea permis de vânătoare, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

5142 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare. Procuror: Nu este clar în ce condiţii a murit

Un bărbat din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Procurorul Gheorghe Ivan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care conduce ancheta în cazul morţii omului de afaceri găsit împuşcat în cap în locuinţa sa, a declarat, după ce a fost finalizată cercetarea la faţa locului, că încă nu este clar în ce condiţii s-a produs decesul.

"Victima a murit în urma unei răni grave la cap, însă nu este încă clar în ce condiţii s-a produs acest incident. Deşi nu există indicii că s-ar fi comis o faptă penală, totuşi, luăm în calcul, pe lângă ipoteza sinuciderii, şi varianta unei crime sau a unui accident", a declarat procurorul.

Surse din Poliţie au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, că bărbatul găsit împuşcat în cap în locuinţa sa din Capitală se numeşte Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL. El era antreprenor şi avea permis de vânătoare.

Sursele citate au mai precizat că bărbatul deţinea legal o puşcă cu lunetă, el având permis de vânătoare.

Bărbatul a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informaţii rezultând că s-ar fi sinucis, au declarat, tot pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.20, de către soţia acestuia, care l-a găsit mort, cu arma lângă el.

Soţia lui Cristian Paul Tudora le-a spus anchetatorilor că era în casă când s-a întâmplat incidentul şi că a sunat imediat la 112. Aceasta a precizat că soţul ei era deprimat în ultima perioadă, au precizat surse din Poliţie.

O echipă de criminalişti a mers la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Anchetatorii au ridicat din imobil puşca de vânătoare cu care s-ar fi sinucis bărbatul, dar şi alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Poliţiei Capitalei, unde vor fi expertizate.

Surse din rândul anchetatorilor au mai spus că Paul Cristian Tudora a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit în Capitală alte două clădiri. Acesta ar mai deţine un imobil în Germania, la Munchen, şi o vilă la Izvorani, în judeţul Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici