Un bărbat din Prahova, dat dispărut de două zile, a fost găsit mort într-o fântână

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Cărbuneşti, judeţul Prahova, a fost găsit fără viaţă într-o fântână, sâmbătă seară, după ce a fost dat dispărut de două zile.

655 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Prahova, dat dispărut de două zile, a fost găsit mort într-o fântână

Un bărbat din Prahova, dat dispărut de două zile, a fost găsit mort într-o fântână

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din comuna Cărbuneşti, judeţul Prahova, a dispărut de acasă în urmă cu două zile.

Sâmbătă, pompierii prahoveni au fost anunţaţi că într-o fântână adâncă de 20 de metri din Cărbuneşti se află o persoană.

După ce au scos persoana respectivă din fântână, autorităţile au stabilit că este vorba despre bărbatul dispărut de acasă în urmă cu două zile.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările prin care bărbatul a ajuns în fântână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici