Un bebeluş din Bistriţa nu a mai avut răbdare şi a venit pe lume în ambulanţă. Mama a fost asistată de trei salvatori ISU

Trei bărbaţi, salvatori din cadrul ISU Bitriţa, au trăit momente unice, vineri, când, la 10 minute după ce au preluat o femeie însărcinată pentru a o duce la spital, aceasta l-a născut în ambulanţă pe „voinicul” Andrei, un băieţel „foarte gălăgios şi energic”.

660 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş din Bistriţa nu a mai avut răbdare şi a venit pe lume în ambulanţă. Mama a fost asistată de trei salvatori ISU

FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud

„Am văzut multe în cei nouă ani de când sunt paramedic, la cele patru resuscitări reuşite a tremurat carnea pe mine de emoţie şi bucurie, dar nimic nu se compară cu misiunea de astăzi. Suntem în al nouălea cer că am reuşit să îl ajutăm pe voinicul Andrei să vină sănătos pe lume!”, a măsruristi, Sami, decanul de vârstă al echipajului de paramedici de la Punctul de Lucru Lechinţa, care a ajutat o femeie să nască în ambulanţă.

Împreună cu sergenţii major Ionuţ Emanuel Floroaie şi Vasile Dănuţ Damian, plutonierul adjutant Karoly Samuel Baczonyi a preluat din localitatea Şopteriu, judeţul Bistriţa – Năsăud, o femeie gravidă, cu iminenţă de naştere.

După nici 10 minute au fost nevoiţi să oprească ambulanţa şi să facă ceea ce ştiau până atunci doar în teorie: să ajute o femeie să nască.

„Mămica era din ce in ce mai confuză, dar au reuşit cumva să o liniştească şi au reuşit in totalitate in momentul în care i l-au pus în braţe pe voinicul familiei. Un copil minunat, foarte gălăgios şi energic (semn de sănătate”, spun reprezentanţii ISU Bistriţa.

Tinerii salvatori au spus că ceasta a fost cea mai intensă misiune la care au participat.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au transmis sănătate micuţului Andrei, mamei curajoase, tatălui şi celor doi fraţi mai mari, care îi aşteaptă pe Andrei acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici