Un clujean de 25 de ani a fost dus la spital, după ce a devenit agresiv la apariţia poliţiştilor

  • Un clujean de 25 de ani care mergea miercuri pe stradă a devenit agresiv la apariţia poliţiştilor şi a jandarmilor.
  • El a fost încătuşat şi dus la o secţie de poliţie, apoi la spital.
313 afișări
Imaginea articolului Un clujean de 25 de ani a fost dus la spital, după ce a devenit agresiv la apariţia poliţiştilor

Miercuri,în jurul orei 16.40, o persoană a sunat 112 şi a spus că un bărbat care se deplasează pe stradă, „posibil într-un pericol sau în necesitatea de a primi ajutor specializat”.

„La locul menţionat, echipajul mixt, din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca, respectiv Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, direcţionat pentru a interveni a identificat bărbatul, care la scurt timp a devenit agitat, agresiv verbal, aducând injurii acestuia, fiind astfel necesară imobilizarea şi ulterior încătuşarea acestuia, iar apoi conducerea la sediul unităţii de poliţie”, transmite IPJ Cluj.

În cele din urmă, bărbatul de 25 de ani a fost transportat de un echipaj medical la o unitate de specialitate.

„Toate aspectele constatate în cauză urmează a fi transmise unităţii de parchet înspre analiză şi competentă soluţionare, întrucât în timpul intervenţiei, agentul de poliţie ar fi fost agresat de către bărbat”< se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici