Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs în judeţul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de duminică spre luni în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 137 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

506 afișări
Imaginea articolului Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs în judeţul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs în judeţul Buzău

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Nehoiu (11km), Întorsura Buzăului (44km), Covasna (44km), Mizil (47km) şi Vălenii de Munte (48km).

Alte trei cutremure, cu magnitudinea de 2,1 şi 2,6 grade pe scara Richter s-au produs duminică. Un seism de 2,1 grade s-a înregistrat în judeţul Vrancea, la adâncimea de 97 kilometri, altul de 2,6 grade în judeţul Buzău la adâncimea de 118 kilometri şi cel de-al treilea în judeţul Brăila, cu magnitudinea 2,1 pe scara Richter, la adâncimea de 25 de kilometri.

Cele mai mari cutremure din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs în 14 martie în judeţul Vrancea şi în 25 aprilie în judeţul Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici