Un gălăţean cu o alcoolemie record în sânge a murit la spital

UPDATE Bărbatul care a fost dus, luni, la spitalul din Galaţi, cu alcoolemie de 6,3 la mie în sânge, a murit, după câteva ore, la spital. Urmează să se stabilească dacă i-a fost fatală lovitura la cap sau cantitatea de alcool din sânge, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13338 afișări
Imaginea articolului Un gălăţean cu o alcoolemie record în sânge a murit la spital

Un gălăţean cu o alcoolemie record, internat în stare gravă în spital

Surse din cadrul unităţii medicale spun că bărbatul de 40 de ani, cu alcoolemie de 6,3 la mie în sânge, a fost declarat decedat la puţin timp după ce a ajuns la spital.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar medicul legist va stabili cauza decesului, dacă moartea a fost cauzată de cantitatea de alcool din sânge sau de lovitura de la nivelul capului.

Gălăţeanul de 40 de ani a ajuns, luni, în stare gravă la spital după ce a consumat o cantitate impresionantă de alcool. Medicii au stabilit că bărbatul are 6,3 la mie alcool în sânge, după ce a băut duminică toată ziua, iar seara a plecat spre casă, unde, se pare că ar fi căzut şi s-a lovit la cap.

„Am avut un caz la Vârlezi. Echipajul de la Ambulanţă a mers la un bărbat de 40 ani în comă, cu traumatism cranio cerebral. A fost găsit acasă în stop cardio respirator, a fost resuscitat, intubat şi dus la UPU. Avea o alcoolemie de 6,3 la mie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Mihai Polinschi.

Medicii gălăţeni spun că alcoolemia bărbatului care a murit luni este, probabil, cea mai mare înregistrată la o unitate medicală din Galaţi.

În urmă cu opt ani un caz asemănător s-a produs în judeţul Iaşi. În 2010, o ieşeancă în vârstă de 63 de ani a fost internată la Spitalul de Urgenţă din Iaşi cu o alcoolemie de 7,55 la mie alcool în sânge.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici