Un INCENDIU a cuprins două case în Ilfov. Focul a fost stins de pompieri după 10 ore

Un incendiu a cuprins două case şi un garaj în satul Sinteşti din comuna Vidra, judeţul Ilfov, pompierii intervenind cu nouă autospeciale de stingere, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş. Incendiul a fost complet stins miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00.

391 afișări
Imaginea articolului Un INCENDIU a cuprins două case în Ilfov. Focul a fost stins de pompieri după 10 ore

Un INCENDIU a cuprins două case în Ilfov: Nouă autospeciale de stingere au fost mobilizate (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

În urma incendiului, nu s-au înregistrat alte victime, în afara a două persoane care, marţi seară, au primit îngrijiri după ce au suferit atacuri de panică.

Angajaţii ISU Ilfov, sesizaţi marţi seară, în jurul orei 21.00, au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă şi o maşină de descarcerare.

În momentul în care au ajuns la faţa locului cele două case erau cuprinse de flăcări, dar nu era nimeni în interiorul imobilelor.

Focul cuprinsese etajele superioare ale caselor făcând mai dificilă intervenţia pompierilor, a precizat Petruş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici