Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7. Traficul rutier a fost blocat timp de două ore - VIDEO

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, între localităţile dâmboviţene Bâldana şi Slobozia Moară, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară, traficul în zonă fiind blocat şi deviat pe rute secundare.

581 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7. Traficul rutier a fost blocat timp de două ore - VIDEO

Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7. Traficul rutier a fost blocat timp de două ore (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, autoturismul marca Cielo în care se aflau şoferul şi alte două persoane, toate din Argeş, se deplasa spre Bucureşti, iar autoutilitara Iveco, fără încărcătură, mergea spre oraşul dâmboviţean Titu.

"La un moment dat, între localităţile Bâldana şi Slobozia Moară cele două autovehicule au intrat în coliziune frontală, iar din primele declaraţii ale părţilor implicate rezultă că şoferul maşinii Cielo a intrat pe contrasens din motive necunoscute", a declarat agent Raluca Trandafir.

Video Stirileprotv.ro

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar cele două persoane au fost rănite. De asemenea, conducătorul auto al autoutilitarei a scăpat cu leziuni minore, care nu au necesitat internarea.

"Şoferul autoturismului, care rămăsese prins între fiarele contorsionate, a fost scos de către pompierii militari în stare gravă, în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar nu a mai putut fi salvat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Pasagerii din autoturismul Cielo au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc din Titu.

Traficul rutier pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, între localităţile dâmboviţene Bâldana şi Slobozia Moară, a fost blocat aproximativ două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici