Un nou-născut a fost găsit mort, după ce a fost abandonat într-un cimitir din Capitală

Un nou-născut a fost găsit mort, muşcat de câini, după ce a fost abandonat într-un cimitir din Capitală, cazul fiind sesizat de o femeie la numărul de urgenţă 112, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

46 afișări
Imaginea articolului Un nou-născut a fost găsit mort, după ce a fost abandonat într-un cimitir din Capitală

Un nou-născut a fost găsit mort, după ce a fost abandonat într-un cimitir din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

O femeie a sesizat poliţia când a observat, miercuri seară, în Cimitirul Calvin, un bebeluş abandonat, de care trăgeau câinii.

La faţa locului au venit poliţişti de la Secţia 20, iar în prezent se fac cercetări în acest caz, a precizat Christian Ciocan.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un echipaj medical a fost trimis la faţa locului, în urma sesizării că în cimitir a fost găsit un nou-născut.

Echipajul de la Ambulanţă nu a mai putut interveni pentru că nou-născutul era deja decedat, cadavrul micuţului fiind muşcat de câini, a mai spus Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici