Un poliţist din Buzău, acuzat că a lovit un adolescent, cercetat pentru purtare abuzivă

Ajutorul şef de post din comuna Cernăteşti, judeţul Buzău, este anchetat pentru purtare abuzivă, după ce ar fi lovit un adolescent de 17 ani în sediul Poliţiei, în timpul unei anchete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

415 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Buzău, acuzat că a lovit un adolescent, cercetat pentru purtare abuzivă

Un poliţist din Buzău, acuzat că a lovit un adolescent, cercetat pentru purtare abuzivă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că un agent, ajutorul şefului de post din Cernăteşti, este cercetat pentru purtare abuzivă, după ce un adolescent de 17 ani l-a acuzat că l-ar fi lovit.

“Pentru obiectivitate, s-a deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului”, a declarat Drăghiciu.

Poliţiştii au fost sesizaţi de dumincă despre faptul că un adolescent de 17 ani l-ar fi scuipat şi înjurat pe un minor cu dizabilităţi.

Chemat la Poliţie, adolescentul reclamat a fost amendat pentru jigniri şi comportament neadecvat, iar când a ieşit de la audieri a sunat la 112 şi a chemat Ambulanţa spunând că a fost agresat de poliţist.

Surse judiciare au declarat că medicii au constatat că adolescentul nu are leziuni.

În plus, la dosar a fost ataşată, marţi, o înregistrate audio, realizată în postul de Poliţie, la momentul audierilor, în care se aud înjurături.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici