Un spaniol şi doi doljeni au fost reţinuţi de DIICOT pentru trafic cu haşiş

Un spaniol şi doi doljeni au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), după ce au fost prinşi transportând peste 25 de kilograme de haşiş, în valoare de 1,2 milioane de lei.

15 afișări
Imaginea articolului Un spaniol şi doi doljeni au fost reţinuţi de DIICOT pentru trafic cu haşiş

Un spaniol şi doi doljeni au fost reţinuţi de DIICOT pentru trafic cu haşiş (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea pentru 24 de ore a învinuiţilor Hidalgo C., de 47 de ani, cetăţean spaniol şi Buică V., de 40 de ani şi Bîrnoi I.R., din judeţul Dolj, despre care există date că fac parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri pe relaţia Spania-România.

În 2 iunie 2010, învinuiţii Hidalgo C. şi Buică V. au fost prinşi în flagrant delict, în zona localităţii Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce transportau cu un autoturism cantitatea de 25,805 de kilograme de rezină de cannabis (haşiş) pe care intenţionau să o vândă în România.

Valoarea de piaţă a drogurilor depăşeşte suma de 1.200.000 de lei.

Cercetările au fost efectuate cu suportul tehnic al SRI Dolj şi Timiş şi împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Craiova- Serviciul Antidrog şi IPJ Dolj şi continuă în vederea în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici