Un suporter al echipei de baschet din Craiova, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a lovit un poliţist

Un suporter al echipei de baschet din Craiova, care a lovit un poliţist în luna aprilie, la meciul dintre SCMU Craiova şi Gaz Metan Mediaş, a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Craiova, decizia nefiind definitivă.

183 afișări
Imaginea articolului Un suporter al echipei de baschet din Craiova, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a lovit un poliţist

Un suporter al echipei de baschet din Craiova, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a lovit un poliţist (Imagine: Shutterstock)

Irinel Marian Coandă, zis "Charlie", în vârstă de 34 de ani, a fost arestat preventiv în 16 aprilie, după ce la meciul de baschet dintre SCMU Craiova şi Gaz Metan Mediaş, disputat în 15 aprilie, la Sala Polivalentă, a lovit un angajat al Poliţiei Locale.

Ulterior, în 24 aprilie, bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj.

Suporterul şi-a recunoscut fapta şi a cerut să beneficieze de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă.

Magistraţii Judecătoriei Craiova l-au condamat la nouă luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de doi ani şi nouă luni.

Potrivit sentinţei postate pe portalul Judecătoriei Craiova, inculpatul nu mai are voie să participe şi să asiste "la nicio competiţie sau joc sportiv".

Decizia instanţei nu este definitivă.

În 30 aprilie, bărbatul a fost eliberat, iar procesul continuă pe latura civilă, următorul termen fiind stabilit pentru 14 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici