Un tânăr a fost OMORÂT, într-un club din Mediaş. Agresorul, eliberat recent în baza recursului compesatoriu, prins în Alba | FOTO

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, acesta fiind înjunghiat în timpul nopţii, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi localnici, într-un club, apoi continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

6912 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost OMORÂT, într-un club din Mediaş. Agresorul, eliberat recent în baza recursului compesatoriu, prins în Alba | FOTO

Un tânăr a fost OMORÂT într-un club din Mediaş. Agresorul, eliberat recent în baza recursului compesatoriu, prins în judeţul Alba

UPDATE: Bărbatul acuzat că a omorât un tânăr de 25 de ani, în Mediaş, judeţul Sibiu, a fost prins, duminică, în zona localităţii Blaj, judeţul Alba, acesta fiind ridicat şi dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul bănuit că l-a înjunghiat pe tânărul de 25 de ani, în urma unui conflict într-un club din Mediaş, a fost prins în Blaj.

Presupusul agresor are 30 de ani, este recidivist şi a fost eliberat recent în baza recursului compensatoriu. Anterior, a fost condamnat tot pentru omor.

Acesta o să fie condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Anterior, surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că a avut loc un conflict într-un club din Mediaş, izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri.

La un moment dat, tinerii au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă.

Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Din cauza pierderilor massive de sânge, tânărul de 25 de ani a murit la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici