Tânărul suspectat de uciderea unei doctoriţe în judeţul Mureş a fost arestat

Un tânăr de 27 de ani a fost arestat pentru uciderea unei doctoriţe dată dispărută pe 11 decembrie, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în urma percheziţiilor, în locuinţa presupusului criminal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4119 afișări
Imaginea articolului Tânărul suspectat de uciderea unei doctoriţe în judeţul Mureş a fost arestat

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut pentru uciderea unei doctoriţe dată dispărută de o săptămână (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

UPDATE: Surse judiciare au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că tânărul de 27 de ani reţinut pentru uciderea doctoriţei Orsolya Benedek, a fost arestat pentru omor, decizia fiind luată de Tribunalul Mureş.

Incidentul ar fi fost provocat de un conflict spontan.

”Tribunalul Mureş a dispus în noaptea de sâmbătă spre duminică arestarea pentru 30 de zile a tânărului de 27 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din cercetări a reieşit că femeia a mers de bună voie la locuinţa criminalului, iar acolo a apărut între cei doi un conflict spontan, iar în urma loviturilor primite femeia a decedat. Nu a fost vorba despre răpire sau lipsire de libertate, deşi iniţial aşa s-a crezut”, au spus sursele citate.

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut pentru uciderea unei doctoriţe dată dispărută pe 11 decembrie, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în urma percheziţiilor, în locuinţa presupusului criminal. Rudele doctoriţei Orsolya Benedek au susţinut că aceasta a fost văzută ultima dată pe 11 decembrie, la ora 20.50, în parcarea unui supermarket din Tîrgu-Mureş, unde a fost descoperită şi maşina femeii. Bărbatul era principalul suspect în cazul dispariţiei doctoriţei de 32 de ani, de la Secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din oraş, cei doi având o relaţie, susţin surse din rândul anchetatorilor. Poliţiştii au format echipe de căutare şi au dat-o în urmărire naţională.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind deschis un dosar penal. Principalul suspect în dosar a fost identificat de poliţişti în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corunca, judeţul Mureş, faţă de care poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, în baza solicitării de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, instanţa a admis efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului reţinut. În urma efectuării percheziţiei, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei, care urmează a fi supus autopsiei în cadrul Institutului de Medicină Legală", a anunţat IPJ Mureş.

Orsolya Benedek a dispărut din parcarea unui supermarket, iar, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii ar fi în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere în care femeia s-a urcat voluntar în maşina presupusului criminal. Nu se cunosc încă motivele crimei.crimei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici