Un tânăr lovit de fulger în timp ce juca un joc video povesteşte experienţa periculoasă

  • Un tânăr lovit de fulger în timp ce se juca un joc video a scăpat miraculos cu arsuri minore.
  • El a suferit aproximativ 60 de arsuri pe braţ, inclusiv una „în formă de stea” lângă palmă, dar şi leziuni musculare şi o arsură la nivelul piciorului.
1154 afișări
Imaginea articolului Un tânăr lovit de fulger în timp ce juca un joc video povesteşte experienţa periculoasă

Aidan Rowan/Instagram

Într-un accident ciudat, un bărbat din Anglia a fost lovit de fulger în timp ce se juca jocul cu pisici Stray pe PS5, în sufrageria sa. Aidan Rowan, în vârstă de 33 de ani, a avut noroc. El a suferit mai multe arsuri pe corp şi a fost probabil inconştient pentru câteva secunde înainte de a-şi recăpăta cunoştinţa. Incidentul a avut loc seara, când un fulger l-a lovit „prin” fereastră.
 
Potrivit The Sun, Aidan a declarat: „A fost un sunet foarte puternic, ca un tunet, apoi am simţit că şi cum cineva a aruncat ceva foarte greu peste întreg corpul meu (...) A durat câteva secunde, iar apoi am simţit o arsură pe braţ, care era atât de fierbinte încât aproape că părea rece. Cred că este ultima dată când mai joc un joc drăguţ cu pisici în timpul unei furtuni!”. 
 
Medicii de la Spitalul John Radcliffe din Oxford spun că urmele de pe corpul tânărului sunt provocate de trăsnet. El a suferit aproximativ 60 de urme de arsuri de-a lungul braţului, inclusiv una „în formă de stea” lângă palmă, leziuni musculare şi o arsură în josul piciorului. El a fost dus la spital de socrii săi şi a fost ţinut sub observaţie timp de peste şapte ore, înainte de a i se permite să plece acasă.
 
Aidan a pus online fotografiile cu corpul său plin de arsuri şi a scris că se simte norocos să fie în viaţă după accidentul „nebunesc”. 
 
„Nu sunt absolut deloc adeptul postărilor care cer compasiune, dar a trebuit să împărtăşesc asta din cauză că e atât de nebunesc. Mă jucam fericit #stray pe #playstation când s-a auzit o bubuitură puternică şi am simţit o zdruncinătură puternică. 5 ore la spital au confirmat că am fost lovit de trăsnet prin fereastra deschisă! Niciodată nu voi mai juca jocuri drăguţe cu pisici în timpul unei furtuni. Sunt bine, doar foarte inflamat, am o durere de cap infernală şi urme  de arsură pe braţ”, a scris tânărul pe Instagram. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici