Un turist care a urcat pe munte are nevoie de ajutorul salvamontiştilor, din cauza epuizării: "În ciuda vremii foarte bune, starea zăpezii în creastă este destul de problematică"

Salvamontiştii din Argeş intervin, marţi seara, pentru a ajuta un turist care a urcat pe traseul de creastă al Făgăraşului, însă nu mai poate înainta din cauza epuizării şi a dezorientării. Salvamontiştii atrag atenţia că sunt probleme din cauza zăpezii de pe munte.

642 afișări
Imaginea articolului Un turist care a urcat pe munte are nevoie de ajutorul salvamontiştilor, din cauza epuizării: "În ciuda vremii foarte bune, starea zăpezii în creastă este destul de problematică"

Un turist care a urcat pe munte are nevoie de ajutorul salvamontiştilor, din cauza epuizării

Potrivit Salvamont Argeş, un turist care a urcat pe traseul de creastă al Făgăraşului, dinspre Vistea spre Bâlea Lac, a cerut sprijin, fiind epuizat şi dezorientat.

Salvamontiştii intervin pentru a ajuta turistul.

”Atenţionăm turiştii că, în ciuda vremii foarte bune, starea zăpezii în creastă este destul de problematică, punând mari probleme de stabilitate şi echilibru, fără echipamentul de iarnă strict recomandat”, arată Salvamont.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici