Unul dintre bărbaţii găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte a fost consilier local

Unul dintre bărbaţii găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte a fost consilier local în localitatea Răzvad. Potrivit primelor date, cei doi ar fi fost împuşcaţi după ce au surprins un braconier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17761 afișări
Imaginea articolului Unul dintre bărbaţii găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte a fost consilier local

Unul dintre bărbaţii găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte a fost consilier local

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru omor calificat, cei doi fiind împuşcaţi, cel mai probabil, de un braconier.

”Toate datele pe care le avem la acest moment ne conduc la ipoteza că a fost un conflict spontan. Se pare că e vorba de un braconier surprins de cei doi. Una dintre victime este un consilier local, dar nu are legătură acest aspect cu cazul. Ar fi fost depistat braconierul pe câmp şi ar fi avut loc un confict, cei doi bărbaţi fiind împuşcaţi”, a declarat Dincă.

Potrivit acestuia, ambele victime au fost împuşcate de două ori.

”Aveau câte două răni. S-a tras cu o armă de vânătoare, cu alice pentru vânat mic, păsăret”, a spus prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Cei doi, un consilier local din Răzvad şi un prieten, au fost găsiţi, joi, împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, anchetatorii au fost alertaţi de o persoană care a trecut prin zonă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici