INCENDIU puternic la un depozit de electrocasnice, în municipiul Iaşi

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţă, la un depozit de electrocasnice din municipiul Iaşi, cu o suprafaţă de circa patru sute de metri pătraţi. Pompierii intervin cu patru autospeciale de stingere.

261 afișări
Imaginea articolului INCENDIU puternic la un depozit de electrocasnice, în municipiul Iaşi

INCENDIU puternic la un depozit de electrocasnice, în municipiul Iaşi

Incendiul a izbucnit, vineri dimineaţă, la un depozit de electrocasnice din municipiul Iaşi, cu o suprafaţă de circa patru sute de metri pătraţi.

Pompierii intervin cu 4 autospeciale de stingere şi alte două autospeciale utilizate pentru alimentarea cu apă.

La faţa locului se află şi un echipaj de prim ajutor SMURD, însă până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

Incendiul este localizat, fără pericol de extindere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici