UPDATE Trafic reluat pe Autostrada Soarelui, după aproape şapte ore/ Circulaţia a fost deviată la ieşirea din Capitală către Constanţa după ce un camion s-a răsturnat la Fundulea - GALERIE FOTO

Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui a fost blocată, timp de aproape şapte ore, în localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, după ce camion încărcat cu cereale s-a răsturnat peste parapetul care separă sensurile de mers şi s-a izbit de o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6774 afișări
Imaginea articolului UPDATE Trafic reluat pe Autostrada Soarelui, după aproape şapte ore/ Circulaţia a fost deviată la ieşirea din Capitală către Constanţa după ce un camion s-a răsturnat la Fundulea - GALERIE FOTO

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, la Fundulea, din cauza unui accident - FOTO

Vezi mai jos GALERIE FOTO

UPDATE ora 19:40 - Trafic reluat pe Autostrada Soarelui, după aproape şapte ore

Potrivit Infotrafic, traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa s-a reluat în condiţii normale pe ambele sensuri. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism, circulaţia pe sensul către Constanţa a fost întreruptă la km 33, în zona localităţii Fundulea (judeţul Călăraşi).

UPDATE ora 17:35 - Circulaţie deviată la ieşirea din Capitală către Constanţa din cauza accidentului de la Fundulea

Din cauza accidentului de pe A2, de la Fundulea, circulaţia la ieşirea din Capitală către Constanţa a fost deviată pe strada Gara Căţelu, strada Drumul între Tarlale, oraş Pantelimon, DN 3 spre Brăneşti - Fundulea, anunţă Poliţia Rutieră.

Poliţia recomandă şi folosirea unei alte rute, respectiv Şoseaua Colentina-Afumaţti-Urziceni- Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la ieşirea din Bucureşti, având în vedere că se circulă deja îngreunat.

"Circulaţia rutieră pe sensul către Lehliu al DN3 Bucureşti- Călăraşi se desfăşoară cu dificultate în coloană pe raza judeţului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane mari de autovehicule", a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Creangă, inspector principal de poliţie al Centrului Infotrafic.

Potrivit Infotrafic, "traficul pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui este în continuare întrerupt la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, în judeţul Călăraşi, iar circulaţia a fost deviată pe drumul vechi, DN3. Mai mult, traficul este îngreunat pe acest drum naţional şi din pricina ploii torenţiale".

Accidentul în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism a avut loc în jurul orei 13.00 în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Autocamionul, care circula pe sensul către Capitală, s-a răsturnat peste parapetul care separă sensurile de mers şi s-a izbit de un alt autoturism care se deplasa regulamentar, două persoane fiind rănite.

"Au fost două victime. Conducătorul autocamionului a prezentat doar zgârieturi, nimic altceva important, era conştient. Conducătorul autoturismului, care a fost surprins sub cabina autocamionului, a fost şi încarcerat şi a prezentat mai multe traumatisme ca urmare a impactului, dar nimic care să îi pună viaţa în pericol, cel puţin după evaluarea făcută la faţa locului. El a fost luat cu elicopterul SMURD şi dus la Spitalul Floreasca. Pe toată durata intervenţiei noastre s-a menţinut contactul vizual cu el şi era conştient. I s-a montat un guler cervical", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvând al ISU Bucureşti-Ilfov, pentru MEDIAFAX.


Anterior, Centrul Infotrafic anunţase că circulaţia pe sensul către Constanţa al Autostrăzii A2 este întreruptă la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, din cauza unui accident în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism.

Autocamionul, care circula pe sensul către Capitală, s-a răsturnat peste parapetul care separă sensurile de mers şi s-a izbit de un alt autoturism care se deplasa regulamentar.

Traficul se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, pe sensul către Bucureşti, iar către Constanţa circulaţia este întreruptă, în timp ce poliţiştii au deviat autovehiculele pe un drum vechi.

 Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov

aaa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici