PETRECERI DE VALENTINE'S DAY în Capitală: speed-dating, căsătorii, concerte, cadouri, meniuri personalizate

Varianta occidentală a Zilei îndrăgostiţilor - VALENTINE'S DAY - este sărbătorită anul acesta în Bucureşti cu o bogată ofertă de cadouri tematice, concerte romantice, speed-dating, căsătorii temporare şi meniuri personalizate.

1729 afișări
Imaginea articolului PETRECERI DE VALENTINE'S DAY în Capitală: speed-dating, căsătorii, concerte, cadouri, meniuri personalizate

Valentine's Day în Capitală: speed-dating, căsătorii, concerte, cadouri, meniuri personalizate

Petrecerile de Ziua îndrăgostiţilor au început încă de pe 6 februarie, cu tradiţionalul turneu Antivalentine's Day susţinut de trupa Ţapinarii prin mai multe oraşe din ţară, care se va încheia joi, în Club A din Bucureşti. Alături de artiştii care îşi lansează cu această ocazie şi noul disc "Visul românesc" - la care au contribuit Ada Milea, Fără Zahăr, Alina Manole şi Cosmin Vaman -, pe scenă va fi şi actorul de comedie George Bonea. Acesta va oferi publicului "o doză" de stand up comedy.

Sub sloganul "Să iubeşti în Bucureşti", Apa Nova invită bucureştenii în Piaţa Universităţii, joi, între orele 17.00 şi 20.00. Aici, îndrăgostiţii pot câştiga o rochie de mireasă/ de gală pentru ea şi un costum de mire/ de gală pentru el. Cuplurile însetate de dragoste sunt invitate să participe la o serie de teste sub supravegherea atentă a lui Doctor Love, Cupidonul evenimentului, şi a asistenţilor săi, doctori specialişti în ştiinţa iubirii. Doctor Love va diagnostica dragostea în urma unor probe distractive - dans, pentru a vedea dacă participanţilor li se aprind călcâiele, şi o vizită la cardiolog, pentru a vedea cât de tare le bate inima unul pentru celălalt. Participanţii pot verifica dacă "iubirea e oarbă" într-adevăr, ba chiar îşi pot striga iubirea în gura mare. La sfârşitul serii, invitaţii se pot înscrie la marea tombolă, răspunzând la o întrebare simplă - "Care este legătura între apă şi dragoste?" -, şi pot avea şansa să câştige un voucher pentru o rochie de mireasă şi un costum de mire, pentru cei pregătiţi să facă marele pas, sau o rochie, respectiv un costum de gală.

În Panic! Club din Bucureşti, Sfântul Valentin este sărbătorit oficial joi, începând cu ora 23.00, la petrecerea "Enter The Rabbit Hole". Atmosfera va fi întreţinută de Citizen (Marea Britanie), Nek şi Charlie Boy The Rabbit King.

La Sala Radio din Capitală, joi, începând cu ora 19.00, Paula Seling va susţine un concert special de Valentine's Day. Artista va fi acompaniată de Big Bang Radio şi Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Ionel Tudor. Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la oficiile Poştei Române semnalizate "Aici Bilete.ro" şi la casa de bilete a Sălii Radio, cu preţuri care variază în funcţie de categorie şi de poziţia faţă de scenă: categoria I - 30 de lei, categoria a II-a - 25 de lei, categoria a III-a - 20 de lei.

Sărbătoarea Sfântului Valentin şi a iubirii este celebrată şi anul acesta de trupa Direcţia 5, printr-un concert special care va avea loc joi, la Cinema Patria din Bucureşti. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, şi în format tipărit, la Cinema Patria, standurile Biletoo (Magazinul Unirea, Librăria Eminescu) şi Hard Rock Cafe. Preţurile acestora variază în funcţie de distanţa faţă de scenă şi modalitatea de achiziţionare: balcon - 90 de lei (online), 100 de lei (format tipărit), VIP - 140 de lei (online), 150 de lei (tipărit), premium (în faţa scenei) - 190 de lei (online) şi 200 de lei (tipărit).

Concerte de Valentine's Day mai susţin în Capitală trupele East Roots - în B52 The Club, joi, de la ora 22.00 (intrare - 15 lei) - şi Marfar - în Hard Rock Café, de la ora 21.00 (intrare - 30 de lei) -, în timp ce la Arena Pub este organizată o seară de karaoke cu eliberarea de certificate de căsătorie temporare, iar la Blue Club din Regie aceleaşi certificate sunt oferite la Valentine's Day Party.

În Centrul vechi, Let's Meet - cea mai mare comunitate offline pentru persoane celibatare - organizează "speed-dating", un eveniment care reuneşte un număr egal de femei şi bărbaţi şi la care vor putea participa doar cei care se înscriu pe site până miercuri inclusiv. Petrecerea de Valentine's Day începe la ora 20.00, cu "bar crawl": Let's Meet oferă un partener de sex opus alături de persoanele înscrise merg, pe rând, în trei baruri din Centrul vechi, pentru a cunoaşte alte persoane celibatare. Cei care vor alege să participe la "speed-dating" îşi vor începe seara la ora 21.30, cu discuţii fulger, de 3 minute, cu fiecare dintre participanţii de sex opus. La ora 23.00, când toată lumea se cunoaşte deja cu toată lumea, se dă startul petrecerii cu muzică live, DJ, dans şi cocteiluri până spre dimineaţă.

Cupidon poate fi găsit şi în Sun Plaza din Capitală, care devine o adevărată destinaţie romantică, atât pentru perechile de îndrăgostiţi, cât şi pentru cei singuri, ce au acum şansa de a-şi întâlni sufletul pereche. Cei care trimit, înclusiv joi, un sms la 1802 îşi pot pregăti o întâlnire romantică la care cadoul pentru partener şi consumaţia amândurora este asigurată de Sun Plaza. Iar pentru cei care şi-au întâlnit deja perechea, centrul comercial îşi continuă tradiţia de Sfântul Valentin şi îi aşteaptă pe tinerii îndrăgostiţi la Capela iubirii, unde aceştia îşi pot uni destinul cu persoana iubită pentru o zi. Căsătoriile de probă vor fi oficiate de primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, asistat de sosia regelui rock 'n' roll-ului, Elvis Presley, iar la sfârşitul ceremoniei, pentru a marca momentul, cuplurile vor primi un certificat de îndrăgostiţi.

Un alt mall din Capitală, AFI Palace Cotroceni, sărbătoreşte iubirea cu declaraţii live din studioul ProFM Mall, pe pagina de Facebook şi prin sms, la 1872. De la ora 20.00, ProFM Love Session a pregătit un super-concert cu trupa Zdob şi Zdub şi o sesiune de autografe cu artiştii.

Tot de Valentine's Day, AFI Palace Cotroceni susţine campania globală "One Billion Rising". Proiectul, care se se desfăşoară la nivel mondial şi al cărui scop este lupta împotriva violenţei asupra femeilor din toată lumea, a fost lansat de Eve Ensler, scenaristă şi activistă pentru drepturile acestora. Astfel, începând cu ora 17.30, respectiv 18.30, în mall se vor desfăşura două sesiuni dinamice de dans. Participantele se vor alătura celui aproape un miliard de femei din toată lumea care vor dansa pentru a creşte vizibilitatea problemei violenţelor la care sunt supuse femeile.

Dar, mai presus de orice, Valentine's Day înseamnă inimoare, flori, declaraţii, surprize şi alte dovezi de iubire, care abundă în această zi mai mult decât oricând. Pentru cei care sunt convinşi că o dovadă obligatorie de dragoste este să ofere perechii sale un cadou de Sfântul Valentin, The Vintage Pub din Capitală organizează un târg numit "Zdrăngănele, briz-brizuri şi alte bucurii pentru îndrăgostiţi". Astfel, la târgul deschis miercuri şi joi la The Vintage Pub din Capitală, între orele 13.00 şi 19.00, se găsesc bijuterii handmade preţioase, haine şi obiecte vintage, cosmetice, accesorii şi decoraţiuni incitante. Intrarea la târg este liberă.

Un alt târg deschis în Bucureşti de Ziua îndrăgostiţilor este cel devenit deja tradiţional de la Sala Dalles. Aici, între orele 10.00 şi 20.00, cei care doresc să cumpere un cadou cu semnificaţie celui drag au de unde alege, pentru că oferta este foarte variată. Expozanţii s-au prezentat la această ediţie cu dulciuri din ciocolată, marţipan, pastă fină de migdale şi turtă dulce, cu bijuterii placate cu aur de 24 carate şi din argint, împodobite cu pietre semipreţioase, lucrate manual folosind tehnici speciale de prelucrare, cu parfumuri şi cosmetice bio şi cu felicitări realizate manual.

Iar pentru cei care sunt fideli crezului că "dragostea trece prin stomac", două dintre restaurantele din Capitală şi-au adaptat meniul pentru Ziua îndrăgostiţilor. Astfel, la restaurantul Taj, într-o atmosferă întreţinută de artiştii Irina Tănase, Valentin Dinu şi DJ Steve, se pot consuma midii, orez cu şofran şi viţel la grătar, iar la Bistro Epoque, chef-ul Eddy Seys pregăteşte meniuri personalizate pentru "El" sau pentru "Ea", din care nu va lipsi un desert spectaculos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici