Video Valiză suspectă, găsită în zona centrală a Constanţei | VIDEO, FOTO

O valiză suspectă a fost găsită, vineri, în zona centrală a Constanţei, în zonă fiind solicitată intervenţia pirotehniştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1150 afișări

O valiză suspectă a fost găsită, vineri, în zona centrală a Constanţei, în zonă fiind solicitată intervenţia pirotehniştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Valiza suspectă a fost găsită în zona centrală a oraşului Constanţa şi a fost solciitată intervenţia de urgenţă a poliţiştilor şi pirotehniştilor.

De asemenea, s-a intervenit cu robotul pentru misiuni speciale pentru verificarea valizei suspecte.

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi despre existenţa valizei suspecte de către o femeie care trecea prin zona intersecţiei bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis.

Echipa pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, ajunsă la faţa locului, a verificat conţinutul valizei suspecte.

„Poliţiştii constănţeni au luat măsuri de delimitare a zonei în care a fost semnalată prezenţa coletului suspect, de deviere a traficului rutier auto si pietonal pentru protejarea populaţiei, în eventualitatea procedurii unei stări de pericol. Cu ocazia verificării de specialitate nu au fost identificate dispozitive explozive improvizate. În interiorul valizei au fost identificate recipiente de plastic goale”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Bagajul a fost ridicat de poliţiştii constănţeni, pentru a fi restituit către titularul de drept.

Până în momentul transmiterii acestei ştiri, valiza nu a fost revendicată.

 

Taguri:
valiză,
suspect,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici