Vandalizări în serie pe Walk of Fame. Au fost vizate stelele lui Pharrell, Bublé şi a unei celebre vedete TV

Stelele de pe Walk of Fame aparţinând cântăreţilor Pharrell Williams şi Michael Bublé şi vedetei TV Elen DeGeneres au fost vandalizate, iar autorităţile spun că speră să îl prindă repede pe autor, având în vedere că "bulevardul gloriei" este împânzit de camere de supraveghere, potrivit tmz.com.

680 afișări
Imaginea articolului Vandalizări în serie pe Walk of Fame. Au fost vizate stelele lui Pharrell, Bublé şi a unei celebre vedete TV

Vandalizări în serie pe Walk of Fame. Au fost vizate stelele lui Pharrell, Bublé şi unei celebre vedete TV

Pharrell, Bublé şi DeGeneres se alătură astfel cântăreţei şi actriţei americane Jennifer Lopez, a cărei stea a fost şi ea vandalizată marţi, fiind murdărită cu vopsea neagră..

Administratorii Walk of Fame spun că pentru curăţarea şi lustruirea fiecărei stele este necesară o sumă de aproximativ 1.000 de dolari.

În luna august, consiliul municipal al West Hollywood, care administrează Walk of Fame, a decis să înlăture steaua preşedintelui american Donald Trump, care fusese vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism, de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică. Ultimul act de vandalism a avut loc pe 25 iulie, când un bărbat, Austin Clay, a distrus steaua cu un instrument de foraj electric.

Şi steaua actorului Bill Cosby a fost vandalizată, după ce acesta a fost condamnat la închisoare pentru viol. O persoană a scris pe steaua acestuia cuvintele "violator în serie" şi "#MeToo".

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele, în zona Hollywood Boulevard - Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale şi muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinaţie turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici