Vaslui: Bărbat găsit mort pe un drum, cu gâtul şi mandibula rupte. Procurorii iau în calcul o crimă

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Vaslui a fost găsit mort pe un drum, el având gâtul şi mandibula rupte şi numeroase leziuni pe corp, iar procurorii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, luând în calcul şi varianta unei crime.

779 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bărbat găsit mort pe un drum, cu gâtul şi mandibula rupte. Procurorii iau în calcul o crimă

Vaslui: Bărbat găsit mort pe un drum, cu gâtul şi mandibula rupte. Procurorii iau în calcul o crimă

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Vaslui, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit plin de noroi pe un drum din Gârceni de către un localnic, fiind anunţate autorităţile.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 66 de ani, avea gâtul şi mandibula rupte şi numeroase leziuni pe corp, fiind deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

”În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, desfăşurându-se cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte. Desigur, este posibil să fi fost şi o moarte accidentală, având în vedere leziunile de pe corp care ne indică acest fapt”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.

Medicii legişti au stabilit că bărbatul a decedat din cauza hipotermiei, el nemaiputându-se deplasa în urma leziunilor.

”Aceasta poate fi o cauză indirectă a decesului, ţinând cont că victima, după ce a suferit acele leziuni, nu s-a mai putut deplasa şi astfel a fost afectat de temperaturile scăzute de afară”, a spus Ruja.

Procurorii aşteaptă rezultatele analizele histopatologice de laborator, care vor fi făcute la Institutul de Medicină Legală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici