Vaslui: Copil în stare critică la spital, după ce a căzut din cireş pe o cruce dintr-un cimitir

Un copil în vârstă de nouă ani din Bârlad a ajuns în stare critică la spital, sâmbătă seară, după ce a căzut dintr-un cireş pe o cruce din cimitirul din oraş, în timp ce culegea fructe din copac.

183 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Copil în stare critică la spital, după ce a căzut din cireş pe o cruce dintr-un cimitir

Vaslui: Copil în stare critică la spital, după ce a căzut din cireş pe o cruce dintr-un cimitir (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, băieţelul se afla împreună cu o soră de-a sa în cimitirul din Bârlad la cules cireşe când, la un moment dat, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut din copac pe o cruce, lovindu-se puternic la cap. Sora copilului a mers la o persoană care se afla în apropiere şi a rugat-o să o ajute, prin apelarea numărului de urgenţă 112.

"Băieţelul a fost găsit de către echipajul medical în comă postraumatică, cu suspiciune de fractură de bază de craniu. Starea copilului este una foarte gravă, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Conform acesteia, după ce va fi stabilizat copilul va fi transferat la o clinică din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici