Vaslui: Doi morţi şi patru răniţi după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Şoferul microbuzului consumase băuturi alcoolice

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident care a avut loc în localitatea vasluiană Fruntişeni, după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod.

331 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Doi morţi şi patru răniţi după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Şoferul microbuzului consumase băuturi alcoolice

Vaslui: Doi morţi şi patru răniţi după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Şoferul microbuzului consumase băuturi alcoolice (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Fruntişeni, după ce microbuzul de transport persoane a intrat într-un cap pod.

În urma impactului, două persoane au murit şi alte patru au fost rănite.

Poliţiştii spun că deocamdată nu se cunosc condiţiile în care a avut loc accidentul, ei declanşând o anchetă la faţa locului.

La ora transmiteri acestei ştiri, mai multe echipaje medicale se află la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite.

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din judeţul Vaslui consumase băuturi alcoolice

Şoferul microbuzului implicat în accidentul rutier produs, duminică seară, în judeţul Vaslui, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor patru, consumase băuturi alcoolice, au stabilit poliţiştii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor cercetări făcute de poliţişti, şoferul microbuzului, un tânăr de 29 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă uşoară la stânga, iar autovehiculul a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului comunal Grăjdeni - Fruntişeni.

Cele două persoane care au decedat aveau 18 şi 22 de ani, iar alţi trei pasageri din microbuz, care au fost răniţi, au vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani. Cea de-a patra persoană rănită este şoferul microbuzului.

"Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În condiţiile unui carosabil uscat şi un drum care nu pune probleme şoferilor, consumul de alcool este principala cauză a producerii accidentuluiŢ, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Microbuzul implicat în accident este particular, fiind înmatriculat în străinătate.

Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit de unde veneau cele şase persoane din microbuz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici