Vaslui: O viitură a distrus porţiuni întregi din DE 581. Maşini purtate de ape zeci de metri - GALERIE FOTO

O viitură puternică a distrus Drumul European 581, spre Vama Albiţa, porţiuni întregi de drum fiind luate de ape, în zonă traficul se desfăşoară cu dificultate, pe un singur sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2302 afișări
Imaginea articolului Vaslui: O viitură a distrus porţiuni întregi din DE 581. Maşini purtate de ape zeci de metri - GALERIE FOTO

Vaslui: O viitură a distrus porţiuni întregi din DE 581. Maşini purtate de ape zeci de metri - GALERIE FOTO

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, o viitură puternică a distrus un podeţ şi a dislocat aproximativ 100 de metri din Drumul European 581.

“În zona localităţii Creţeşti, drumul a fost spulberat efectiv de apă, fiind distrus până la stratul de beton. Două maşini au fost purtate de viitură zeci de metri. Drumul a fost blocat în cursul nopţii, dar traficul a fost reluat în această dimineaţă pe un singur sens, pentru toate categoriile de autovehicule. La faţa locului intervin lucrători de la Drumurile Naţionale. Se lucrează la remedierea situaţiei, sperăm ca până diseară să putem relua traficul pe ambele sensuri şi în zilele următoare să turnăm un nou covor asfaltic”, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, prefectul Daniel Olteanu.

Drumul European 581 este intens circulat, acesta făcând legătura cu Republica Moldova. În cursul nopţii a fost închis, iar şoferii care mergeau spre Vama Albiţa au fost orientaţi pe o rută ocolitoare. Mulţi au preferat însă să înnopteze pe drum şi să aştepte reluarea traficului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici