Victor Negrescu: PSD nu părăseşte familia social democraţilor europeni

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, că PSD nu părăseşte familia social-democraţilor europeni, adăugând că acesta este un „zvon” care a pornit de la cei care vor răul formaţiunii.

322 afișări
Imaginea articolului Victor Negrescu: PSD nu părăseşte familia social democraţilor europeni

Victor Negrescu: PSD nu părăseşte familia social democraţilor europeni

„Partidul Social Democrat nu părăseşte familia social democraţilor europeni! În faţa acestui zvon pornit de la cei care vor răul Partidului Social Democrat, simt nevoia să reamintesc tuturor că anul acesta se celebrează 125 de ani de la crearea primului partid social democrat din România şi că formaţiunea noastră politică este mai mult ca oricând ataşată istoriei şi valorilor sale social democrate. Tot anul acesta, trebuie să ne aducem aminte de contribuţia social democraţilor români la realizarea Marii Uniri şi în mod deosebit rolul jucat de social democraţii care au format în 1918 Consiliul Naţional Român Central din Transilvania (Iosif Jumanca, Ion Flueraş, Tiron Albani, Enea Grapini, Iosif Renoiu, Bazil Surdu)”, a scris Negrescu.

Acesta a adăugat că PSD este cel mai mare partid social-democrat din Europa după ultimele rezultate electorale şi că are în interiorul său cea mai dinamică organizaţie de militanţi social democraţi europeni, PES activists România, compusă din peste 10.000 de membri.

Sunt convins că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi invitaţii noştri externi de la Congresul din 10 martie vor reitera mesajul şi importanţa Partidului Social Democrat pentru familia social democrată europeană. Personal voi rămâne mereu de stânga, fidel valorilor social democrate, mândru de istoria familiei noastre politice şi dispus să lupt pentru ideile noastre indiferent de rolul pe care îl exercit sau îl voi exercita în echipa Partidului Social Democrat”, a susţinut Victor Negrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici