VIDEO. Cum au păcălit mascaţii un suspect vizat de percheziţii să deschidă uşa

Misiunile nu decurg întotdeauna aşa cum şi-ar dori oamenii legii, motiv pentru care aceştia trebuie să se adapteze la situaţii constant. Un clip devenit viral pe Facebook surprinde un astfel de moment, în care membrii echipei de jandarmi au recurs la o păcăleală pentru a-l determina pe bărbatul vizat de percheziţii să deschidă uşa.

2907 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Cum au păcălit mascaţii un suspect vizat de percheziţii să deschidă uşa

VIDEO. Cum şi-au făcut mascaţii intrarea în locuinţa unui om

Atunci când mascaţii i-au bătut la uşă, suspectul din filmuleţ a întrebat „Cine e?”. Jandarmii au ales să acopere vizorul şi să îl păcălească pe bărbat, spunându-i că sunt „de la gaze”, veniţi cu revizia. În urma răspunsului primit, omul a deschis uşa, şi a fost imobilizat pe loc de către aceştia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici