VIDEO | Incendiu la parterul unui bloc din Constanţa. 50 de oameni evacuaţi din apartamente

Circa 50 de locatarii dintr-un bloc din Constanţa a fost evacuaţi, marţi seara, după ce, la un magazin de uşi de la parter a izbucnit un incendiu. Nu sunt persoane rănite.

1473 afișări

Potrivit ISU Constanţa, pompierii au fost chemaţi să stingă incendiul izbucnit la parterul unui bloc din oraş, unde funcţionează un magazin care comercializează uşi.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 190 de metri pătraţi.

La ajungerea echipajelor, incendiul se manifestă generalizat”, a transmis ISU Constanţa.

Dat fiind faptul că magazinul se află la parterul unui bloc, salvatorii au luat decizia evacuării a circa 50 de persoane care se aflau în apartamente.

Niciun o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale până la ora transmiterii acestei ştiri.

La faţa locului intervin trei autospeciale de stingere a incendiilor şi două echipaje SMURD.

După ce incendiul va fi stins, pompierii vor stabili cauza izbucnirii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici