VIDEO | Incendiu pe 30 de hectare, într-o pădure de plop alb. Pompierii se tem ca flăcările să nu se extindă rapid din cauza vântului puternic

Peste 50 de pompieri din Constanţa intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la Vadu Oii şi a cuprins o pădure tânără de plop alb. Din cauza vântului puternic, pompierii susţin că există pericolul ca flăcările să se extindă rapid.

1847 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Incendiu pe 30 de hectare, într-o pădure de plop alb. Pompierii se tem ca flăcările să nu se extindă rapid din cauza vântului puternic

VIDEO | Incendiu pe 30 de hectare, într-o pădure de plop alb. Pompierii se tem ca flăcările să nu se extindă rapid din cauza vântului puternic

Potrivit ISU Constanţa, incendiul a cuprins o pădure tânără de plop alb şi există pericol de extindere din cauza vântului puternic.

„Incendiul se manifestă pe aproximativ 30 de hectare, pădurea este de plopi albi (puieţi de 8-10 ani). Datorită vântului puternic există pericol de propagare şi extindere rapidă la o suprafaţă mult mai mare”, a transmis ISU Constanţa.

În ajutorul pompierilor constănţeni au mers colegi din cadrul ISU Ialomiţa, de la Ţăndărei şi Slobozia, şi au fost chemaţi şi pompieri care nu erau de serviciu.

La ora transmiterii ştirii, peste 50 de pompieri se luptă să stingă incendiul de vegetaţie de la Vadu Oii.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici