Video VIDEO - Poliţiştii caută un şofer care a circulat pe contrasens la intrarea într-un oraş. Toţi ceilalţi se străduiau să-l ocolească pe „intrus”

Poliţiştii caută un şofer care, marţi, a circulat pe contrasens, la intrarea în oraşul Galaţi, pe o porţiune de drum foarte aglomerată. Cursa s-a încheiat fără vreun accident, dar oamenii legii încearcă să-l identifice pe şoferul inconştient, după ce un film a apărut pe Facebook.

1269 afișări

Incidentul s-a produs pe o porţiune de drum foarte aglomerat, cu scuar, aflată la intrarea în oraşul Galaţi dinspre Brăila. Conform imaginilor postate pe Facebook, şoferul conduce maşina pe contrasens şi obligă celelalte autoturisme să-l ocolească.

Cursa se desfăşoară pe întreaga porţiune cu scuar, care se întinde pe aproximativ jumătate de kilometru.

Potrivit imaginilor, şoferul care merge pe partea greşită a şoselei nu renunţă la cursa sa nici în locul în care scuarul este întrerupt, ceea ce i-ar fi permis să intre pe porţiunea pe care are voie să circule.

În drumul său, şoferul întâlneşte mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz.

După ce au văzut filmarea, poliţiştii de la Rutieră au început o anchetă şi încearcă să-l identifice pe şoferul iresponsabil, iar dacă va fi găsit, el va rămâne fără permis de conducere şi va plăti o amendă consistentă.

„Este o contravenţie, este circulaţie pe sens opus. Amenda este de 870 de lei, iar şoferului i se suspendă dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile. Poliţiştii rutieri s-au autosesizat şi fac verificări”, a explicat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici