Video VIDEO Străzi acoperite de ape şi instituţii inundate în Slobozia, în urma unei ploi torenţiale de 45 de minute / Centrul oraşului Cernavodă, inundat

Străzile din două cartiere din Slobozia au fost acoperite de ape, în urma unei ploi torenţiale de 45 de minute. Subsolurile mai multor instituţii, între care cel al UPU, au fost inundate. Centrul oraşului Cernavodă a fost şi el inundat după ce a plouat torenţial câteva zeci de minute

1136 afișări

UPDATE: Centrul oraşului Cernavodă, inundat după ce a plouat torenţial câteva zeci de minute

Centrul oraşului Cernavodă a fost inundat, joi la prânz, după ce a plouat torenţial câteva zeci de minute, apa depăşind jumătate de metru pe şosele.

O ploaie torenţială de câteva zeci de minute a dus la distrugerea unei porţiuni de şosea din centrul oraşului Cernavodă, iar maşinile parcate pe marginea drumului au fost aproape acoperite de apă.

Autorităţile din Cernavodă au intervenit imediat pentru deblocarea scurgerilor, obturate de gunoaiele adunate de pe străzi de şuvoaiele de apă, iar în scurt timp apele s-au scurs, deblocând străzile.

De asemenea, traficul a fost oprit timp de aproximativ o oră pe DN22A Hârşova - Tulcea, în localitatea Saraiu, din cauza apei acumulate pe carosabil.

La faţa locului au intervenit angajaţi şi utilaje ale DRDP Constanta. Şi aici canalizările au fost blocate de pietrişul adunat de ape de pe străzile laterale. Drumul a fost deblocat, iar circulaţia a fost reluată în jurul orei 14.00.

Ştirea iniţială:

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru MEDIAFAX că probleme majore au fost în două cartiere de case din Slobozia, unde apa a intrat în curţi şi subsoluri.

Pompierii au avut în decurs de câteva zeci de minute peste 70 de solicitări.

”Timp de 45 de minute a plouat torenţial. În acest moment avem şapte intervenţii, inclusiv în curtea UPU, de unde scoatem apa cu motopompe”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa.

Apa a intrat în subsolurile mai multor instituţii publice, între care UPU şi un centru cultural.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici