VREMEA va fi frumoasă şi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vineri, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă la nivelul întregii ţări, abaterile pozitive faţă de mediile climatologice specifice acestei date urmând a fi chiar şi de 10...11 grade. Cerul va fi variabil în nordul ţării şi senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în zona montană înaltă şi doar izolat în Crişana şi Moldova.

469 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi frumoasă şi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

VREMEA va fi frumoasă şi deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în Delta Dunării şi pe litoral, spre 13...14 grade, iar cele minime se vor încadra între -4...-3 grade în depresiuni şi 10...12 grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 5...6 grade, uşor mai coborâtă la periferia oraşului.

LA MUNTE

Vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil în nordul Carpaţilor Orientali şi mai mult senin în restul zonei montane, iar vântul va prezenta unele intensificări, mai ales în Munţii Banatului şi Carpaţii Meridionali. Valorile termice vor marca o creştere faţă de intervalul anterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici