VREMEA va fi în general închisă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Joi, vremea va fi în general închisă şi se va menţine uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Va ploua pe arii relativ extinse în regiunile extracarpatice şi pe spaţii mai restrânse în rest. Izolat, în sudul teritoriului cantităţile de apă vor mai depăşi 15...20 l/mp.

378 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi în general închisă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

VREMEA va fi în general închisă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi mixte. Temporar, în cursul zilei, vântul va avea unele intensificări în sud-estul ţării, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nord-est şi 15 grade în nord-vest şi centru, iar cele minime se vor încadra între 1 şi 7 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi închisă şi temporar va ploua. Vântul va mai avea unele intensificări în timpul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în mod obişnuit, va fi de 5...6 grade.

ÎN ŢARĂ:

Vineri, vremea se menţine în general închisă, dar caldă în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse în regiunile extracarpatice şi local în rest. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în Moldova şi în depresiuni şi 14 grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra între -1 şi 6 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici