Will Smith a încercat să ia legătura cu Chris Rock: "Nu este pregătit să vorbească"

  • Will Smith a declarat că "a luat legătura" cu Chris Rock după ce l-a pălmuit la Oscaruri, însă comediantul a spus că "nu este pregătit să vorbească".
  • Actorul l-a pălmuit pe Rock pe scenă la Premiile Academiei în luna martie, după ce comediantul a făcut o glumă despre soţia lui Smith.
3008 afișări
Imaginea articolului Will Smith a încercat să ia legătura cu Chris Rock: "Nu este pregătit să vorbească"

Vineri, Will Smith a publicat un videoclip de reflecţie asupra palmei, prima dată când a fost văzut discutând despre aceasta, în care şi-a reiterat scuzele, relatează BBC.

"Chris, îmi cer scuze faţă de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil", a spus el. "Sunt aici ori de câte ori eşti gata să vorbeşti".

Smith a emis anterior doar declaraţii scrise despre altercaţie. În videoclip, pe propriul canal YouTube, el răspunde la întrebări care par a fi scrise de fani. El însuşi citeşte întrebările, adresându-se direct camerei.

"Mi-am petrecut ultimele trei luni reluând şi înţelegând nuanţele şi complexitatea a ceea ce s-a întâmplat în acel moment", a declarat actorul.

"Nu m-am gândit la câţi oameni au fost răniţi în acel moment... Nu există nicio parte din mine care să creadă că acela a fost modul corect de a se comporta în acel moment".

Will Smith: "Am luat legătura cu Chris şi mesajul care mi-a fost transmis este că nu este pregătit să vorbească şi că atunci când va fi pregătit, va lua legătura cu mine".

El a mai spus că soţia sa, Jada Pinkett Smith, nu i-a cerut să facă ceva pentru a o apăra după ce Rock a făcut gluma. "Jada nu a avut nimic de-a face cu asta", a spus Smith.

"Vreau să le cer scuze copiilor mei şi familiei mele pentru căldura pe care am adus-o asupra noastră, a tuturor".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici