Zvonuri despre o posibilă grevă la Tarom. Compania: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Tarom precizează că toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, compania infirmând astfel informaţiile legate de o posibilă grevă generală în perioada următoare, vehiculate de o parte a presei.

419 afișări
Imaginea articolului Zvonuri despre o posibilă grevă la Tarom. Compania: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Zvonuri despre o posibilă grevă la Tarom. Compania: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

"În urma informaţiilor apărute în presă cu privire la posibilitatea organizării unor greve în perioada următoare, Tarom anunţă că toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor", au precizat, sâmbătă, reprezentanţii companiei.

Precizarea vine după ce în presă a apărut informaţia potrivit căreia angajaţii Tarom ar urma să intre în grevă generală la 14 noiembrie, deoarece ar fi nemulţumiţi de noua conducere a companiei.

La începutul lunii, Consiliul de Administraţie al Tarom l-a numit în funcţia de director general pe Christian Edouard Heinzmann, fost preşedinte al Luxair, compania naţională de transport aerian a Luxemburgului.

Heinzmann, cetăţean belgian cu o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, îşi va începe mandatul la Tarom pe 19 noiembrie cu un contract pe patru ani, având funcţia de chief executive officer and accountable manager.

Totodată, Consiliul de Administraţie al Tarom l-a numit pe Michael Moriaty în poziţia de director general adjunct, cu funcţia de chief financial officer.

Moriaty este cetăţean britanic şi are o experienţă de peste 33 de ani în managementul financiar din industria aviatică în Marea Britanie, SUA, Japonia, Tailanda, Bangladesh, Scandinavia, Olanda şi Columbia.

El îşi va începe activitatea pe 12 noiembrie, cu un contract pe un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici