Accident nefericit la Campionatul Mondial de Atletism: Zaneta Glanc i-a fracturat nasul Nataliei Semenova

Sportiva poloneză Zaneta Glanc i-a fracturat accidental nasul atletei ucrainene Natalia Semenova, sâmbătă, în timpul încălzirii pentru calificările din proba de aruncarea discului, la Campionatele Mondiale de la Moscova.

509 afișări
Imaginea articolului Accident nefericit la Campionatul Mondial de Atletism: Zaneta Glanc i-a fracturat nasul Nataliei Semenova

Accident nefericit la Campionatul Mondial de Atletism: Zaneta Glanc i-a fracturat nasul Nataliei Semenova (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Semenova a fost lovită violent de Glanc, în timp ce sportiva poloneză mima că aruncă discul.

După acest incident, Semenova a reuşit o aruncare de 55,79 metri, însă apoi ea nu a mai putut continua.

Sportiva, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri, va trebui să aştepte câteva zile pentru ca edemul să se resoarbă, apoi urmând să se stabilească dacă va fi necesară o operaţie.

"Îmi pare rău, pentru că eram într-o formă foarte bună şi sigură de calificare", a declarat Semenova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici