Adrian Mutu, poziţie DURĂ în scandalul din Fed Cup: Incredibil! Au oprit meciul pentru că plângea Konta

Managerul general al clubului Dinamo, Adrian Mutu, a atras atenţia asupra situaţiilor în care sportivii români au fost jigniţi pe stadioanele din străinătate, după ce partida dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, din Fed Cup, a fost întreruptă pentru că sportiva britanică a început să plângă.

9791 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, poziţie DURĂ în scandalul din Fed Cup: Incredibil! Au oprit meciul pentru că plângea Konta

Adrian Mutu, poziţie DURĂ în scandalul din Fed Cup: Incredibil! Au oprit meciul pentru că plângea Konta

Adrian Mutu a precizat că în situaţiile în care sportivii români au fost jigniţi nu au fost luate măsuri.

"Incredibil! Au oprit meciul pentru că plângea Konta. Chipurile nu mai suporta injuriile auzite din tribună! Păi noi, românii, ce să mai zicem?! Şi aici mă refer doar la sportivi (nu mai vorbesc de toţi ceilalţi români plecaţi la muncă prin ţările astea "politically correct"). De câte ori am fost jigniţi, făcuţi în toate felurile, pe toate stadioanele din Occident ne-am oprit? Am început sa plângem? Poate că unii am făcut-o, dar doar acasă, şi vă spun că nu pentru actele de rasism, ci pentru faptul că nimeni nu zicea nimic. Totul era normal pentru ei! Deci, era normal domnilor occidentalişti să strige un stadion întreg «ţigane, trebuie să mori»? Sau să fiu făcut în toate felurile atât eu cât şi ţara mea? Era, nu?! Acum faceţi pe lupii moralişti şi, cum a început să se simtă lezată una de-a voastră, cum ne acuzaţi pe noi de ceva ce voi aţi inventat şi aţi tolerat atâta timp! Ipocriţilor!!!

Hai, Ilie! Hai, Simona! Hai, Monica! Hai, Irina! Hai, Sorana! Hai, România!!!", a scris Mutu pe pagina personală de Facebook.

 

 

Incredibil! Au oprit meciul pentru ca plângea Konta. Chipurile nu mai suporta injuriile auzite din tribuna! Pai noi, romanii, ce sa mai zicem?! şi aici ma refer doar la sportivi (nu mai vorbesc de toţi ceilalţi romani plecati la munca prin tarile astea "politically correct"). De câte ori am fost jigniţi, făcuţi in toate felurile, pe toate stadioanele din occident ne-am oprit? Am început sa plângem? Poate ca unii am facut-o, dar doar acasă, şi va spun ca nu pentru actele de rasism ci pentru faptul ca nimeni nu zicea nimic. Totul era normal pentru ei! Deci, era normal domnilor occidentalisti sa strige un stadion întreg "tigane, trebuie sa mori"? sau sa fiu făcut in toate feluri atât eu cât şi ţara mea? Era, nu?! Acum faceţi pe lupii moralişti şi, cum a început sa se simta lezata una de-a voastră, cum ne acuzaţi pe noi de ceva ce voi aţi inventat si ati tolerat atata timp! Ipocritilor!!! P.S Prin ce au trecut handbalistele de la CSM in Ungaria !!Au zis ceva? Hai, Ilie! Hai, Simona! Hai, Monica! Hai, Irina! Hai, Sorana! HAI ROMANIA!!!

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici