Adrian Mutu: Sper ca Ianis Hagi să ajungă cât mai repede la prima reprezentativă

Ianis Hagi (19 ani), fiul lui Gheorghe Hagi şi unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români, se află într-o situaţia dificilă la Florenţa, unde nu evoluează la prima echipă. Mutu, managerul sportiv al FRF, l-a sfătuit să-şi gândească bine opţiunile şi, în iarnă, să plece pentru a evolua constant

195 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Sper ca Ianis Hagi să ajungă cât mai repede la prima reprezentativă

Adrian Mutu: Sper ca Ianis Hagi să ajungă cât mai repede la prima reprezentativă

Mutu a fost, alături de selecţionerul Cosmin Contra, la Firenze, în vizită la baza de pregătire a toscanilor şi a purtat o discuţie cu Ianis Hagi. Mutu consideră că Ianis ar trebui să revină în Liga 1 în pauza de iarnă, la echipa manageriată chiar de tatăl său, Gică Hagi.

"Ianis e tânăr, trebuie să aibă răbdare, trebuie să gândească bine ce va face în ianuarie, în perioada de mercato. Eu cred că pentru el ar fi bine să evolueze constant. Am încredere în el şi sper să ajungă cât mai repede la prima reprezentativă, aşa cum ne dorim toţi.

Ar fi de bun augur să revină în Liga 1, probabil la Viitorul. Are doar 19 ani şi e într-o perioadă când are nevoie de jocuri, de continuitate. E foarte tânăr, iar la Fiorentina concurenţa e foarte mare. Dar nu e un pas înapoi dacă s-ar duce la Viitorul, din contră, ar putea creşte şi mai mult", a spus Adrian Mutu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici