Stela Popescu a arbitrat un meci de fotbal pe stadionul Jiul, la inaugurare | FOTO DE COLECŢIE

Nu sunt mulţi care ştiu acest lucru, dar îndrăgita actriţă Stela Popescu nu a fost necunoscătoare nici în ale fotbalului, ea arbitrând chiar un meci. ProSport a găsit imagini din 1982, de pe stadionul Jiul din Petroşani, de la inaugurare.

579 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu a arbitrat un meci de fotbal pe stadionul Jiul, la inaugurare | FOTO DE COLECŢIE

Stela Popesc a arbitrat un meci de fotbal pe stadionul Jiul, la inaugurare | FOTO DE COLECŢIE

Stela Popescu a fost prezentă, în urmă cu 35 de ani, la inaugurarea stadionului "Jiul", din Petroşani, alături de regretatul Ştefan Bănică şi de Vasilica Tastaman, prima soţie a lui Emeric Ienei. Printre cei care au evoluat la acel meci-spectacol s-au numărat Ştefan Bănică, Puiu Călinescu, Horia Căciulescu - la actori, Farkas I şi II, Stocker, Romoşan, V. Gabor, Turcuş, Szoke - la fostele glorii de la Jiul.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală.

Corpul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase, sâmbătă actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici